Home   Info Utile   Reparatii termopane aluminiu

Reparatii termopane aluminiu

Despre profilele din aluminiu se spune ca sunt mult mai performante decat cele din PVC. Ele pot servi ca baza pentru un design deosebit de modern si, in plus, prezinta avantajul de a oferi rezistenta sporita utilizand mult mai putine elemente – nu au armatura suplimentara. De aici si varietatea de sisteme de inchidere si deschidere deosebit de complexe pe care o suporta.
Reparatii termopane
Lasand la o parte toate aceste avantaje majore, nu putem ignora faptul ca, indiferent cat de rezistente ar fi termopanele aluminiu, mai devreme sau mai tarziu uzura sau utilizarea necorespunzatoare isi vor pune amprenta si asupra lor.

In caz ca ai nevoie de reparatii termopane aluminiu, te sfatuim sa incepi prin a consulta garantia de care ar trebui sa beneficiezi de la producator. Bineinteles, daca preferi sa lucrezi cu un alt furnizor decat cel initial, o poti face fara probleme, cu mentiunea ca garantia lucrarilor se va transfera noului furnizor.

Procesul incepe, de regula, prin contactarea telefonica a prestatorului de servicii si solicitarea unei constatari. Acesta va trimite o echipa la fata locului pentru a evalua situatia si a-ti spune in ce consta problema, cum se poate rezolva si, mai ales, care sunt riscurile daca decizi sa amani reparatia.

Unele interventii pot fi minore, mai degraba din categoria reviziilor anuale. De pilda, daca observi ca garniturile geamului termopan nu mai etanseaza corespunzator, sau au devenit mai rigide decat ar fi normal, va fi necesar un simplu tratament cu o substanta speciala care va face garniturile mai elastice si le va ajuta sa izoleze mult mai bine. La fel se poate spune si despre balamalele care fac ca geamul sau usa sa se miste mult mai greu – unse din nou, vor functiona impecabil. Doar ca specialistii stiu ca, in cazul balamalelor, este necesar si un tratament cu o solutie anticoroziva, pentru a le spori rezistenta in timp.

Alte interventii sau reparatii termopane aluminiu pot include reglarea elementelor de feronerie, repararea anumitor sisteme de actionare si chiar inlocuirea unor elemente, daca este cazul; reglajul fin al tamplariei, inlocuirea geamurilor sparte, calarea sticlei, inlocuirea garniturilor sau balamalelor uzate, inlocuirea manarelor defecte, a butucilor sau broastelor; schimbarea sistemelor de deschidere din sistem simplu in sistem dublu – cu deschidere oscilobatanta; deblocarea ferestrelor sau usilor care au fost actionate in mod necorespunzator.

Lista defectiunilor si interventiilor poate continua… Foarte multe lucruri le vei invata insa din practica, lovindu-te de ele, iar ajutorul unui adevarat profesionist iti va fi extrem de util, scutindu-te de foarte multe complicatii. Tocmai de aceea ar trebui sa tratezi cu foarte mare seriozitate alegerea firmei specializate in astfel de lucrari de reparatii si mentenanta.

Sună: 0720 574 144
Contacteaza-ne: 0720.574.144
Click aici
biznez
Va putem ajuta oferindu-va servicii complete de reparatii, reglaje, revizii, comercializare, montaj sau reparatii plase tantari prin specialistii nostri cu experienta.
Click aici pentru a ne contacta
+