Home   Info Utile   Reparatii ferestre

Reparatii ferestre

Ferestrele termopan au beneficiat de o popularitate crescuta in ultimii zece ani, datorita functionalitatilor pe care le ofera, a fiabilitatii si a usoarei intretineri necesitate.

Fie ca alegem tamplarie din PVC sau din aluminiu, sunt cateva aspecte ce trebuie respectate cu strictete, astfel incat durata de viata a acestora sa atinga perioada promisa de producatori, depasind-o chiar.

Reparatii ferestre termopan

In primul rand, curatarea profilelor trebuie realizata evitand substantele acide, pe baza de benzen sau substantele abrazive. Curatarea se realizeaza cu un material moale, de preferat textil, cu apa si detergent.

In al doilea rand, aceste profile necesita revizii anuale pentru a evita strecurarea defectiunilor, sau pentru a regla anumite deplasari ale elementelor de feronerie.

Toate componentele mobile ale ferestrelor trebuie lubrefiate cu o substanta speciala, pentru a evita griparea sau blocarea lor.

In cazul aparitiei unor simptome de defectare, trebuie sa apelati la o echipa de specialisti, care sa identifice si sa remedieze problemele, inainte ca acestea sa se agraveze.

Etansarea ferestrei trebuie verificate periodic, iar in cazul constatarii unei etansari defectuase, trebuie luate masuri pentru restabilirea acestei functionalitati de baza.

Noi oferim servicii de mentenanta, reparatii, inlocuiri a pieselor defecte, deblocari si reechilibrari, totul in dorinta ca fereastra dumneavoastra sa isi pastreze aspectul, functionalitatea si siguranta oferita in momentul achizitionarii sale.

Va recomandam sa evitati apelarea la serviciilor unor companii fantoma sau ale unor persoane neacreditate, astfel incat ferestrele dumneavoastra sa nu aiba de suferit in urma interventiei acestora.

Sună: 0720 574 144
Contacteaza-ne: 0720.574.144
Click aici
biznez
Va putem ajuta oferindu-va servicii complete de reparatii, reglaje, revizii, comercializare, montaj sau reparatii plase tantari prin specialistii nostri cu experienta.
Click aici pentru a ne contacta
+