Home   Info Utile   Importanta customizarii pentru usile antiefractie

Importanta customizarii pentru usile antiefractie

Exista sase clase principale (RC1-RC6) utilizate la nivel european pentru evaluarea gradului de protectie oferit de usile metalice, sau usi antiefractie, acestea oferind libertate utilizatorilor pentru a selecta varianta care este cea mai potrivita in functie de nevoile si preferintele lor.

  • Clasa 1 asigura un nivel de protectie de baza specific actelor de violenta fizica, fiind astfel recomandata pentru utilizarea in spatii in care nu sunt depozitate bunuri de valoare mare.
  • Clasele 2,3,4 asigura un nivel mediu spre foarte bun de protectie chiar si impotriva incercarilor de patrundere fortata in locuinta utilizand forta fizica sau alte instrumente specifice.
  • Nivelul 3 este de regula cel mai recomandat in cazul locuintelor obisnuite intrucat acesta ofera o protectie foarte buna pentru costuri rezonabile.
  • Clasele 4 si 5 sunt potrivite situatiilor in care exista un risc sporit de atacuri profesioniste care pot presupune chiar si utilizarea unor unelte electrice sau de alta natura pentru patrunderea in locuinte. Acestea sunt, de regula, recomandate pentru spatiile in care sunt depozitate bunuri de valoare foarte mare si care prezinta un risc sporit de atacuri din partea hotilor.

Usile antiefractie de la Doorsystem.ro se pot personaliza foarte mult, atat in ceea ce priveste dimensiunile, cat si in ceea ce priveste culorile si optiunile, astfel incat fiecare beneficiar va avea o comanda unica.

  • Gradul de infractionalitate  poate varia, in functie de zona in care locuiti iar cateodata organele publice de ordine nu sunt indeajuns pentru a oferi siguranta caselor. Sistemele video de supraveghere pot fi pacalite sau ocolite, astfel singura bariera ramasa impotriva infractorilor si bunurilor dumneavoastra o constituie usa . De aceea usile metalice securizate antiefractie reprezinta alegerea cea mai des intalnita printre beneficiari de case si vile sau a celor ce locuiesc in zone cu infractionalitate marita. Sistemul de inchidere va trebui sa fie tot mai complex pe masura nivelului de infractionalitate.
  • Daca alegeti nuantele paletarelor cu vopsea in camp electrostatic factorii externi nu vor contribui atat de repede la exfolierea vopselei sau deteriorarea nuanței .
  • Balamalele usilor trebuie sa fie de prima calitate, deoarece ele constituie unul din punctele in care infractorii ataca. Usile securizate care dispun de balamale de mare tonaj, ascunse, ce se pot regla in 4 directii sunt recomandate de orice specialist. Este recomandat sa alegeti usi cu inchideri mecanizate de tip seif, cu bolturi metalice ce ies in 3 directii diferite.
  • Izolarea fonica si termica influenteaza in mod direct calitatea usii. La ce este buna o usa de intrare prin care se poate auzi totul si care nu reprezinta o bariera impotriva temperaturilor scazute? Aici intra in scena usile de exterior cu rupoere termica, intr-adevar o gama de usi mai scumpe, insa pretul este pe buna dreptate.

Usile bune, care sunt recomandate pentru a fi alese, dispun de izolatie termica si fonica in interiorul acestora din spuma de prima calitate, iar pentru exterior folosim 3 garnituri de etansare.

Sună: 0720 574 144
Contacteaza-ne: 0720.574.144
Click aici
biznez
Va putem ajuta oferindu-va servicii complete de reparatii, reglaje, revizii, comercializare, montaj sau reparatii plase tantari prin specialistii nostri cu experienta.
Click aici pentru a ne contacta
+