Home   Reparatii ferestre termopan

Reparatii ferestre termopan

Reparatii termopane

Ferestrele din termopan sunt deopotriva practice si elegante, contribuind atat la buna izolare termica si fonica a locuintei, cat si la estetica unui camin confortabil. Desi pretul pentru achizitionarea si montarea lor nu este tocmai mic, satisfactiile sunt pe masura, iar garantia de pana la 10 ani este, cu siguranta, destul de reconfortanta.

 

In cea mai mare parte a timpului acestea au nevoie doar de interventii de rutina, dar exista si situatii in care, din diferite motive, veti apela la servicii de reparatii ferestre termopan. Cele mai comune probleme pot implica atat tamplaria ce ofera suport ferestrei, cat si geamul termopan, garniturile izolatoare si, mai ales, elementele de feronerie.

 

Anumite defectiuni sunt cat se poate de vizibile, in timp ce altele sunt mai putin evidente, dar neidentificarea lor in timp util poate duce la amplificarea problemelor si cheltuieli mai mari cu reparatiile ulterioare. Iata insa care sunt cateva dintre cele mai comune neplaceri pe care le-ai putea intampina si cam ce se poate face, in linii mari:

  1. Ferastra pare sa nu mai izoleze asa cum trebuie, curentul care patrunde in casa atunci cand aceasta este inchisa fiind destul de usor de resimtit – problema se rezolva relativ simplu, prin reglarea corespunzatoare a elementelor de feronerie. In cazul in care curentul patrunde in special prin dreptul balamalei, poate fi necesara reglarea sau chiar inlocuirea ei.
  2. Cremonul ferestrei nu-si mai indeplineste rolul – cremonul este de fapt chiar manerul ferestrei de termopan; in cazul in care atunci cand il actionezi se roteste dar nu actioneaza deschierea ferestrei, elementele de feronerie din spatele acestuia, care declanseaza deschiderea, trebuie fie reparate, fie complet inlocuite
  3. Fereastra a ramas blocata intr-o anumita pozitie – desi nu foarte des, se mai intampla ca, din cauza manevrarii gresite sau neatente, fereastra sa ramana blocata si sa nu mai poata fi actionata in nici un fel. In asemenea situatii este important sa nu fortezi nimic si sa chemi un specialist care va avea atat instrumentele necesare, cat si cunostintele practice despre unde si cum sa actioneze, astfel incat sa nu se defecteze feroneria
  4. Formarea condensului in interiorul ferestrei, chiar intre foile de geam – in acest caz nu exista alta solutie decat inlocuirea completa a geamului termopan.
  5. Laturile ferestrei se lovesc de toc atunci cand incerci sa o inchizi – este necesara ajustarea ferestrei, tot prin reglarea feroneriei
  6. Apa se infiltreaza in interior – poate fi vorba de o etansare necorespunzatoare, situatie in care trebuie verificate garniturile, sau cauza poate fi chiar lipsa pervazelor, care vor fi montate la exterior

Ai nevoie de ajutor? Suntem la un telefon distanta: 0720.574.144

Sistem inchidere ferestre 

Cu cat vei solicita mai frecvent si mai temeinic interventiile de revizie, cu atat mai rare ar trebui sa fie interventiile de reparatii ferestre termopan. Dar, asa cum spuneam si mai devreme, accidente se mai intampla, iar atunci nu trebuie decat sa soliciti prompt ajutorul unui profesionist in domeniu.

Recomandam serviciile conexe ale partenerilor nostri:

Montaj termopane de calitate – Calculator Termopane
termopane Rehau
termopane Salamander
termopane Gealan

West Plast Distribution – constructii si amenajari interioare.

Doorsystem – usi interior si usi exterior.

Sună: 0720 574 144
Contacteaza-ne: 0720.574.144
Click aici
biznez
Va putem ajuta oferindu-va servicii complete de reparatii, reglaje, revizii, comercializare, montaj sau reparatii plase tantari prin specialistii nostri cu experienta.
Click aici pentru a ne contacta
+