Home   Info Utile   Organizarea eficienta in timpul mutarii

Organizarea eficienta in timpul mutarii

Oportunitatea de a alege o cale de a muta si transporta mobila si alte bunuri in capitala, sau in alte localitati, ba chiar si in strainatate.
mutari-nationale
Cand echipa noastra se ocupa de manevrele ce tin de mutare, tu poti lua in considerare urmatoarele noastre sfaturi:

1. Informeaza-i pe ceilalti in legatura cu noua adresa.
Ai grija ca schimbarea domiciliului sa nu te afecteze atat pe plan personal cat si in relatiile sociale. Ar trebui informati de mutarea ta departamentele bancilor, scoli, si nu in ultimul rand evidenta populatiei.

2. Ai grija de utilitati si probleme de tip administrativ
Facturile, amenzile si alte cheltuieli, sunt probleme de care trebuie sa te ocupi in cazul in care te-ai hotarat sa te muti. Prin urmare, ocupa-te de plata oricarei facturi, sau comunica-le noua ta adresa.

3. Scapa de lucrurile dispensabile
Sigur sunt lucruri de care nu vei mai avea nevoie o data ce te vei muta. Cele mai bune solutii pentru acest tip de lucruri sunt donarea sau vanzarea lor.

4. Ultimele, dar nu cele din urma
Ocupa-te de lucruri simple dar vitale ca: asigurarea alimentelor, asigurarea unui alt loc decat cel vechi si cel nou pentru copii, animale si persoane in varsta.
Returnarea obiectelor imprumutate poate uneori ingreuna procesul de mutare, deci ocupa-te si de acest punct.
In cazul in care dispui de diverse echipamente, asigura-te de starea lor.

Cel mai indicat este sa iti faci un bagaj de mana, aditional, separat de restul bagajelor, in care sa tii lucrurile importante ca: acte personale, bani, chei etc. pentru ca in ziua mutarii, tu sa nu ai nimic altceva de facut inafara relaxarii.

Sună: 0720 574 144
Contacteaza-ne: 0720.574.144
Click aici
biznez
Va putem ajuta oferindu-va servicii complete de reparatii, reglaje, revizii, comercializare, montaj sau reparatii plase tantari prin specialistii nostri cu experienta.
Click aici pentru a ne contacta
+